Luonto lähellä - ohjelmat

Alueen erä-, luonto- ja elämysmatkailuyritykset järjestävät erilaisia palveluja asiakkaiden toiveiden mukaan. Lähistöllä on Konneveden Kosket ja Etelä-Konneveden kansallispuisto sekä Häähninmäen maastopyöräily- ja retkeilyreitistöt. Kalastus järvillä tai koskilla on mieleenpainuva elämys ja melonta sekä suppailu sopivat niille, jotka eivät kalasta. Talvella voi pilkkiä ja vaeltaa lumikengillä. Paljon muita elämyksiä on tarjolla monipuolisten palveluntuottajien valikoimissa.

Loimuruokailu Keittokoppelissa on nälkäisen kulkijan unelma. Avotulella loimutetut kalat ja lihat, sekä juuri paistettu leipä ja kasvikset. Keittokoppeli soveltuu ryhmien ruokailuun. Kysy erikseen tarjous ruokailusta.

Ranta-Keurula on karjatila ja tilalla on kotieläimiä. Kesäisin laitumella voi nähdä lampaita ja lehmiä, kanat kulkevat pihassa ja shetlanninponit, Orkidea ja Mimmi, odottavat rapsutuksia.

Luonnossa liikkuessa voi nähdä paljon kasveja ja eläimiä. Suomessa on paljon erilaisia metsiä, joissa on omia erityispiirteitä. Voit tutustua metsätyyppeihin katsomalla opetusmateriaalin.

Kärkkäälä on yksi Keski-Suomen historian helmistä. Vesistöt ovat tuoneet mukanaan elämää alueelle jo vuosituhansia.

Kärkkäälän luontopolku 2 km

Suojärven lintutorni 2 km

ohjelmat ranta-keurula