Tervetuloa viihtymään Ranta-Keurulaan

Ranta-Keurula on matkailumaatila Keski-Suomessa Hankasalmella. Maanviljelyllä on vuosisataiset perinteet ja matkailu on ollut osa toimintaamme vuodesta 1995. Palvelut ovat muuttaneet muotoaan, mutta Hyvä Asiakkaamme, olet aina tervetullut.

Keski-Suomi on Järvi-Suomen sydäntä Päijänteen, Saimaan, Keiteleen ja Konneveden välimaastossa. Ranta-Keurula on Konneveden Koskien ja Etelä-Konneveden kansallispuiston läheisyydessä.

Ranta-Keurulaan voi tulla myös vesitse. Akkasillan veneiden laskupaikalta on 1,5 km:n matka Kynsivedellä etelään päin.

Yhteistyökumppaniemme kanssa moni toiveenne voi toteutua. Helppoutta haluavalle opastettu ”Soivan kiven luontopolku” alkaa aivan pihapiiristä. Tutustu ohjelmatarjontaan.

Tarjoamme lempeää ja rauhallista majoitusta maalaishotellimme 2 hengen huoneissa. Aamiainen tarjoillaan saman rakennuksen tuvassa. Aamiainen on perustaltaan suomalainen ja otamme huomioon satokauden erilaiset mahdollisuudet ja tarvittaessa erikoisruokavaliot.

Ranta-Keurulassa on myös mahdollisuus rentoutua savusaunassa, jonka jälkeen löylyistä voi pulahtaa uimaan Outamoon.

Toimimme ympäristöä säästäen käyttämällä oman metsän puuhaketta rakennusten ja käyttöveden lämmitykseen. Käyttämämme sähkö on kokonaan uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua vihreää sähköä. Pelloillamme viljellään nurmea, jolloin maa on ympärivuotisesti kasvipeitteinen ja hiiltä sitova. Metsiämme hoidetaan suunnitelmallisesti kasvukuntoa ylläpitäen.

ranta-keurula