Tervetuloa Ranta-Keurulaan

Ranta-Keurula on matkailumaatila Keski-Suomessa Hankasalmella. Maanviljelyllä on vuosisataiset perinteet ja matkailu on ollut osa toimintaamme vuodesta 1995. Palvelut ovat muuttaneet muotoaan, toivomme, että inhimillisyys, paikallisuus ja maalaisuus on koettavissa toiminnassamme. Toivomme, että voit tulla sellaisena, kuin olet, voit käyttää aikaasi omalla tavallasi ja lähteä kohti seuraavaa hetkeä hyvällä mielellä.

Yhteistyökumppaniemme kanssa moni toiveenne voi toteutua. Helppoutta haluavalle opastettu ”Soivan kiven luontopolku” alkaa aivan pihapiiristä. Tutustu ohjelmatarjontaan.

Tarjoamme lempeää ja rauhallista majoitusta maalaishotellimme 2 hengen huoneissa. Aamiainen on perustaltaan suomalainen ja otamme huomioon satokauden erilaiset mahdollisuudet ja tarvittaessa erikoisruokavaliot.

Toimimme ympäristöä säästäen käyttämällä oman metsän puuhaketta rakennusten ja käyttöveden lämmitykseen. Käyttämämme sähkö on kokonaan uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua vihreää sähköä. Pelloillamme viljellään nurmea, jolloin maa on ympärivuotisesti kasvipeitteinen ja hiiltä sitova. Metsiämme hoidetaan suunnitelmallisesti kasvukuntoa ylläpitäen.

ranta-keurula